Werking

ERDIC het 100% natuurlijke voedselsupplement. Borstvergrotende pillen voor mooie natuurlijke & vollere borsten!

Door de jaren heen is al gebleken dat ERDIC bijzonder effectief is. Erdic international is de producent van ERDIC en heeft jaren intensief naar een natuurlijk alternatief gezocht voor mooie volle borsten en gevonden in de vorm van ERDIC borstvergroting pillen. De werking is aangetoond door verschillende klinische onderzoeken.
ERDIC is 100% natuurlijk en is samengesteld uit hop en granen. De fyto-oestrogenen zorgen voor een natuurlijke stimulatie van het borstklierweefsel zodat, na 6 maanden gebruik, mooie, natuurlijke en vollere borsten het resultaat is.

Natuurlijke borstvergrotende pillen
Vollere borsten
Uw borsten zullen mooier worden en hun jeugdige karakter behouden.

De bestanddelen van ERDIC bestaan uit streng geselecteerde graangewassen en planten, die geteeld zijn volgens de eisen van de Europese voedselindustrie. ERDC werkt door het natuurlijk stimuleren van het borstklierweefsel. ERDIC bevat geen chemische oestrogenen of andere hormonen. Wel vindt men er fyto-oestrogenen ( ' fyto' betekent ' afgeleid van planten') in terug. Door deze fyto-oestrogenen toe te dienen, reageert het lichaam als in de puberale fase of zoals tijdens een zwangerschap en zal het borstklierweefsel toenemen. Daarnaast tonen de meest recente studies aan dat de fyto-oestrogenen die men terugvindt in hop het hormonentekort aanvullen. Belangrijk is wel dat de gebruiksaanwijzing juist worden opgevolgd.
Ingrediënten

ERDIC vezeltabletten zijn opgebouwd uit verschillende graansoorten en hopsoorten. Al deze ingrediënten worden reeds duizenden jaren door de mens gegeten. De ERDIC tabletten bevatten geen conserveringsmiddelen en er zijn geen dierlijke stoffen in verwerkt. De constante hoge kwaliteit en zuiverheid van de ERDIC borstvergrotende pillen wordt gewaarborgd. Het volledige fabricageproces staat onder streng toezicht, waarbij voortdurend de kwaliteit en de samenstelling worden gecontroleerd.

ERDIC tabletten bevatten:
Hop, Boekweit, Venkel, Rogge, Gerst, Mout, rode klaver en vitamine B6

Waarom erdic

  • Voedselsupplement met
    natuurlijke grondstoffen
  • Resultaat van
    20 jaar onderzoek
  • Klinisch getest
    Blijvend resultaat